Οι Εταιρείες μας

Ο Όμιλος Εταιρειών Eύρηκα, έχοντας την εμπειρία 52 ολόκληρων χρόνων στον τομέα παραγωγής προϊόντων (οικιακής φροντίδας, προσωπικής περιποίησης και τροφίμων), συνεχίζει μέχρι και σήμερα το σχεδιασμό νέων προϊόντων και ενισχύει την παρουσία του σε νέες αγορές με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα, πρωταγωνιστεί εμπορικά έχοντας μια πλήρη οργανωτική δομή σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία και Ουκρανία.

 

Εύρηκα Λτδ
Το 1959, ιδρύεται η πρώτη εταιρεία του Ομίλου, η Κυπριακή Εταιρεία Εύρηκα Λτδ.

Τα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου βρίσκονται στη Λεμεσό.

 

Εύρηκα Ελλάς Α.Ε.
Το 1960, ιδρύεται η δεύτερη εταιρεία του Ομίλου, η Εύρηκα Ελλάς Α.Ε.

Η κεντρική μονάδα παραγωγής, βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου και αναπτύσσεται σε εγκαταστάσεις 22.500m².

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στo Βόλο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Εύρηκα Ελλάς, διατηρούνται ακόμα δύο υποκαταστήματα, ένα στις Αχαρνές Αττικής όπου βρίσκονται και τα γραφεία της διοίκησης και ένα στο Καλοχώρι Θεσαλλονίκης.

 

Interstar Chim S.A.
Το 2005, εξαγοράζεται από τον Όμιλο Εύρηκα η εταιρεία Interstar Chim S.A., με εγκαταστάσεις σε Ρουμανία και Ουκρανία και με πολλές προοπτικές ανάπτυξης στις χώρες αυτές.

Η κεντρική μονάδα παραγωγής της Ρουμανίας, αναπτύσσεται σε εγκαταστάσεις 13.000m² έχοντας έδρα το Βουκουρέστι και η κεντρική μονάδα παραγωγής της Ουκρανίας, αναπτύσσεται σε εγκαταστάσεις 1.200m² έχοντας έδρα το Χάρκοβο.

www.interstar.ro